Kylie Jennerin uimapuku paljasti sisältöään – upea kurvitar somekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Jenner julkaisee hänen sosiaalisessa mediassaan ja omassa sovelluksessaan faneilleen usein reseptejä, joita nainen tykkää itse tehdä ja syödä. Moni on ihmetellyt sitä miten Jenner voi näyttää niin upealta syödessään niin epäterveellisesti, mutta todellisuudessa hän syö nykyisin melko hyvin.

View this post on Instagram

out of this world 🪐🤎🤎

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Nyt Kylie on esitellyt edelleen pysäyttävän kurvikasta vartaloaan, joka tuo mieleen lähinnä tiimalasin isosiskonsa Kimin tavoin. Hänellä on yllään paljastava uimapuku, josta näkyy hivenen myös läpi.

View this post on Instagram

seas the day baby

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

22-vuotias Kylie Jenner paljasti taannoin, että hänestä tulee aina hyvin kiukkuinen nälkäisenä. Stormi on samanlainen ja muuttuu äidin mukaan kuin eri vauvaksi nälkäisenä. Sen vuoksi Jenner syökin päivän aikana edelleen melko paljon perunalastuja ja suolakeksejä ollessaan nälkäinen. Jennerin uusin naposteluherkku on kuitenkin terveellinen sillä nainen on ihastunut granaattiomenan siemeniin.