Näin Adriana Lima matkustaa – jakoi kätevän muistilistan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin työssä mallit pääsevät ja toisinaan pakon edestä myös joutuvat matkustelemaan todella paljon työnsä merkeissä. Mallit ovat tottuneet matkustamaan lentokoneessa ja pakkaamaan mukaan vain käsimatkatavarat, jotka takaavat helpon matkustamisen.

Nyt 38-vuotias Adriana Lima kertoo Vogue-kanavan julkaisemalla videolla mitä hän pakkaa aina mukaansa matkalle. Lima haluaa matkustaa kevyesti ja ottaa aina mukaansa vain välttämättömimmät tavarat. Nainen tarkistaa aina ennen lähtöä, että hänen käsilaukustaan löytyy passi, puhelin, aurinkolasit, lompakko, luettavaa, iPad ja kalenteri.

Malli suunnittelee aina etukäteen kaikki asukokonaisuudet, joita hän tulee käyttämään. Näin hän säästyy turhien vaatekappaleiden pakkaamiselta. Adriana Lima kertoi myös selviävänsä pitkistä päivistään ja vähille jääneistä yöunista aina kahvin avulla. Nainen juo päivittäin viidestä kymmeneen kupillista kahvia päivässä.