Aggressiivinen mies varasti ambulanssin – seurauksena hurja takaa-ajo

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ambulanssin varastaminen on johtanut vaaralliseen tilanteeseen Yhdysvaltojen Philadelphiassa. Poliisi ajoi takaa varastettua ajoneuvoa lähes 90 minuutin ajan. Tilanne sai alkunsa palokunnan ja ensihoitajien vastattua hälytykseen perheväkivallasta.

Ensihoitajat kohtasivat pelkkiin boksereihin pukeutuneen aggressiivisen miehen, joka varasti ambulanssin ja lähti ajamaan sillä pakoon. Pakonsa aikana mies ajoi ambulanssilla häntä jalkaan ampuneen poliisin päältä. Ambulanssin varastamisesta seurasi takaa-ajo ympäri Philadelphian keskustaa. Ajoneuvo onnistuttiin lopulta pysäyttämään ja sitä ajanut nelikymppinen mies pidätettiin.

Ambulanssivaras törmäsi pakonsa aikana ainakin kahteen poliisiautoon. Ambulanssin alle jäänyt poliisi toimitettiin sairaalaan mutta hänen vammansa eivät olleet hengenvaarallisia, uutisoi ABC6.