Ashley Graham esitteli vauva-arkeaan: ”Kakkaräjähdys eikä vessaa näkyvissä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham on saanut tammikuussa esikoisensa hänen aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Pariskunta sai terveen poikavauvan 18. tammikuuta, minkä jälkeen Graham onkin esitellyt sosiaalisessa mediassa rohkeasti elämäänsä tuoreena äitinä.

Ashley Graham on nyt julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nähdään miten malli vaihtaa tavaratalon hyllyjen välissä hänen poikansa vaippaa. Graham oli ollut hoitamassa asioitaan kaupassa kun poika oli päästänyt kakat vaippaan. Isompi hätä oli räjähtänyt vaipan saumojen yli, minkä vuoksi naisen tuli tarttua tuumasta toimeen heti vaikka vessaa ei ollutkaan lähettyvillä.

Ashley Graham on saanut paljon kiitosta seuraajiltaan siitä, että hän on esitellyt totuudenmukaista vauva-arkeaan sosiaalisessa mediassa. Huippumalli onkin jo jakanut faneilleen kuvat hänen raskausarvistaan ja näyttänyt myös aiemmin miten hän joutui pumppaamaan maitoa rinnoistaan taksissa ollessaan poissa poikansa luota.