Nicole Scherzinger esitteli kotinsa – upea nelikerroksinen luksusasunto Los Angelesissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Nicole Scherzinger tunnetaan 2000-luvun alkupuolella suureen suosioon nousseen The Pussycat Dolls -tyttöbändin keulakuvana. Yhtye on tekemässä tänä keväänä paluun, josta Scherzinger on solminut miljoonien dollarien arvoisen sopimuksen.

Nyt Nicole Scherzinger esittelee hänen Los Angelesin asuntoaan. Laulaja päästi Achitectural Digest -lehden kuvaajat kauniiseen kotiinsa, jossa hän on asunut noin kaksi vuotta. Laulaja kertoi ihastuneensa asuntoon sen upean näköalan vuoksi heti kun hän astui olohuoneeseen ja näki isot ikkunat.

Neljäkerroksinen asunto on upean valoisa ja kotoisa. Nicole Scherzinger on remontoinut asuntoa ja suunnitellut sinne huonekaluja, joita ovat muun muassa suuri ruokailupöytä. Scherzinger esittelee myös taidetta, jonka nainen on tilannut taiteilijoilta suoraan kotiinsa.