Taapero matki ankkaa – hervoton seuraus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet lapset ja taaperot ovat monesti todella hyviä imitoimaan erilaisia ääniä opetellessaan uusia sanoja ja äänteitä. Monesti vanhemmat yllättyvätkin siitä millaisia ääniä lapset suustaan päästävät. Tällä kerralla videolla kuullaan huvittava ankkaimitaatio.

ViralHog-kanavan jakamalla YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa taapero matkii ankan ääntelyä. Perhe on kaupassa päättänyt esitellä lapselleen ankkalelua, joka ääntelee samalla kun sitä liikuttaa maata pitkin. Taapero katsoo kiinnostuneena lelua ja alkaa heti imitoimaan sitä.

Lapsi imitoi ankkaa todella hulvattomalla äänellä, joka kuulostaa lähes siltä kuin se ei voisi edes olla lapsesta itsestään peräisin. Vanhemmat olivat nähtävästi tietoisia siitä, että heidän lapsellaan on tällainen hauska taito hallussaan, koska he tiesivät ottaa kameransa esiin ja alkaa videokuvaamaan.