Kahvikupissa piilotteli yllätys – suuri hämähäkki kurkisti reunalta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hämähäkit onnistuvat monesti pelästyttämään ihmisen ilmestymällä yllättävistä paikoista. Moni kammoaakin hämähäkkejä niin paljon, että säikähtää aina perin pohjin joutuessaan kohtaamaan sellaisen oli hämähäkki sitten suuri tai aivan pikkuinen.

Nyt YouTube-videolla nähdään todella suuri jahtihämähäkki, joka lymyili kahvimukissa. Nainen oli istuskellut verannallaan kun hän oli huomannut, että tyhjä kahvikuppi ei enää näyttänytkään kovin tyhjältä. Hän päätti kuvata videolle tilanteen, jossa hämähäkki kurkisti kahvimukista.

Maalla asuva perheenäiti oli niin tottunut hämähäkkeihin, että ei pelästynyt pitkäkoipista vierailijaa. Lopulta hämähäkki oli kuitenkin videon kuvaamisen jälkeen niin yllättävästi kipittänyt kohti naista, että hänkin oli joutunut kiljahtamaan ja ottamaan muutaman juoksuaskeleen.