Ohhoh! Renny Harlin ohjaa Luokkakokous 3 -elokuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun kotimaisen Luokkakokous-elokuvasarjan kolmannen osan ohjaajaksi on kiinnitetty todellinen yllätysnimi. Elokuvan ohjaa yksi suomalaisen elokuvan kansainvälisesti tunnetuimmista nimistä, Renny Harlin.

Yllättävän uutisen paljasti tuotantoyhtiö Solar Films. Ensi kesänä kuvattavan Luokkakokous 3 -elokuvan päärooleissa nähdään edellisten osien tavoin Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Ensi-iltansa komedia saa vuonna 2021.

– Kotimaisen komedian teko rakkaassa kesä-Suomessa on minun palkintoni itselleni vuosikymmenistä tien päällä. Odotan tämän kesän antavan minulle ainutlaatuisen elämyksen ja aion panna kaiken kokemukseni likoon, jotta luon Suomen kansalle klassikon, josta kaikki voivat nauttia pitkään, Harlin kuvaili.

Luokkakokous 3 -elokuvan tuottajina toimivat Jukka Helle ja Markus Selin, joista jälkimmäisen kanssa Harlin teki yhteistyötä kulttiklassikoksi sittemmin nousseessa vuoden 1986 Jäätävä polte -elokuvassa. Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvat ohjasi Taneli Mustonen.

 

RENNY HARLIN OHJAA LUOKKAKOKOUS 3 -ELOKUVAN! 🙌🏼 Elokuva on jatkoa jättisuosituille, Solar Filmsin tuottamille…

Publiée par Solar Films Inc. sur Mercredi 4 mars 2020