Autolija kutoi ratin takana – poliisi jakoi videon verkossa

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Autoa ajaessa tulisi vältellä huomiota liikenteestä vieviä asioita, olipa kyse sitten älypuhelimen näpräämisestä tai vaikkapa syömisestä. Nyt listalle voi lisätä myös kutomisen.

Yhdysvaltojen Ohiossa todistettiin taannoin yllättävää tilannetta. Henkilöauton kuljettaja oli päättänyt alkaa kutomaan ratin takana. Näky ikuistettiin videoksi, jonka Columbusin poliisilaitos julkaisi Twitterissä.

Kuljettajan auto oli kutomissession aikana pysähtyneenä liikennevaloissa. Tästäkin huolimatta poliisi kehottaa harrastamaan kutomista muissa tilanteissa kuin ratin takana istuessa. Huomion herpaantuminen ajon aikana voi nimittäin johtaa vaarallisiinkin onnettomuuksiin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.