Emily Blunt paljasti – lapsensa eivät saa katsoa äidin elokuvia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen näyttelijä Emily Blunt tunnetaan muun muassa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Maija Poppanen -elokuvista. 37-vuotias nainen on naimisissa näyttelijä John Krasinskin kanssa ja heillä on kaksi yhteistä lasta, kuusivuotias Hazel ja kolmevuotias Violet.

Nyt Emily Blunt paljasti Ellen Degeneresin haastattelussa ollessaan, että hänen lapsensa eivät voi sietää äidin näyttelemistä. Lapset eivät pidä Bluntin mukaan mistään missä hän on mukana eivätkä halua katsoa elokuvia, joissa Blunt esiintyy.

Eräänä iltana tytär oli sanonut isälleen, että hän haluaisi katsoa Maija Poppanen -elokuvan. Isä oli tarkentanut, että haluaako tytär katsoa sen missä äiti esiintyy vai vanhemman version elokuvasta. Tähän tytär oli vastannut nopeasti ja hyvin painokkaasti, että hän haluaa katsoa juuri sen elokuvan missä äiti ei ole mukana. Perheenäidin mukaan lapset eivät tämän lisäksi pidä hänen laulamisestakaan.