Janita Lukkariselta koskettava viesti: ”Heräsin taas itkien”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syöpää vastaan taisteleva julkkiskaunotar Janita Lukkarinen on parhaillaan saattohoidossa Terhokodissa, josta käsin hän on raportoinut tunnelmistaan sosiaalisessa mediassa kymmenille tuhansille seuraajilleen. Taannoin hänen Instagram-tilinsä sulkeutui yllättäen, kun poliisi ryhtyi selvittämään hänen rahankeräystään.

Sittemmin Janita palasi Instaramiin, jossa hän julkaisee seuraajilleen aktiivisesti kuulumisiaan ja tuntemuksiaan. Nyt vuorossa on ollut poikkeuksellisen tunteikas ulostulo, sillä Lukkarisen tilanne ei ole mennyt ainakaan parempaan suuntaan.

View this post on Instagram

Jokainen päivä on mulle extraa täällä ♥️ . Vatsa oireilee, siis se syöpä tekee niin järkyttäviä kipuja välillä että luulen kuolevani. Hoitohenkilökunta onneksi on vain napin painalluksen päässä. Mulla on se ranneke ⌚ onneksi. Pari kertaa on kyllä ollut paha paikka, enkä ole pystynyt painamaan edes kellosta, mutta Luojalle kiitos en ole silloin ollut yksin ja joku muu on painanut seinässä olevaa nappia. . Heräsin taas itkien kun joka paikkaan sattui, mulla on tulehdusarvot eli crp taas 300,mutta hyvä uutinen oli se, että hemoglobiini on pysynyt hieman yli 100. . Mulla menee laajakirjoinen antibioottikuuri nyt, ja se tulee kolmesti päivässä. . Kotiloma toki peruuntui tän fuulan takia, mutta oon ihan tyytyväinen näinkin, pääsen rauhassa kirjoittamaan mun blogia. ♥️

A post shared by Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on

– Jokainen päivä on mulle extraa täällä. Vatsa oireilee, siis se syöpä tekee niin järkyttäviä kipuja välillä että luulen kuolevani. Hoitohenkilökunta onneksi on vain napin painalluksen päässä. Mulla on se ranneke onneksi. Pari kertaa on kyllä ollut paha paikka, enkä ole pystynyt painamaan edes kellosta, mutta Luojalle kiitos en ole silloin ollut yksin ja joku muu on painanut seinässä olevaa nappia, Janita kirjoittaa.

– Heräsin taas itkien kun joka paikkaan sattui, mulla on tulehdusarvot eli crp taas 300, mutta hyvä uutinen oli se, että hemoglobiini on pysynyt hieman yli 100. Mulla menee laajakirjoinen antibioottikuuri nyt, ja se tulee kolmesti päivässä. Kotiloma toki peruuntui tän fuulan takia, mutta oon ihan tyytyväinen näinkin, pääsen rauhassa kirjoittamaan mun blogia.