Khloe Kardashian odottaa jo kesää – vartalo pelkissä alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja vaatesuunnittelija Khloe Kardashian on viime vuosien aikana esitellyt sosiaalisessa mediassa uutta terveellisempää elämäntapaansa. Siihen on kuulunut hyvien elämäntapojen noudattaminen ja säännölliset vierailut kuntosalilla, jotka ovatkin näyttäneet tuottaneen tulosta.

Khloe Kardashian esitteli nyt hänen Instagram-kanavallaan 105 miljoonan seuraajansa iloksi miltä hänen vartalonsa näyttää ilman vaatteita. Nainen oli napannut itsestään näyttävän selfie-kuvan omassa kylpyhuoneessaan valkoiset yksinkertaiset alusvaatteet päällään.

Khloe Kardashian poseeraa peilille ja tuntuu olevan mielissään omasta ulkonäöstään. Hän kirjoittaakin kuvatekstissään, että kesä tulee tuossa tuokiossa. Naisen mielestä on tärkeää pysyä hyvässä kunnossa ja elää terveellisesti ympäri vuoden, mikä takaa sen, että kesää varten ei tarvitse koskaan yrittää valmistautua.