Yritys teki Arnold Schwarzenegger -robotin – supertähti aloitti oikeustoimet

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi näyttelijä Arnold Schwarzeneggerin uran tunnetuimmista rooleista on Terminator-elokuvien ihmistä muistuttava robotti. Nyt venäläinen Promobot-yhtiö on luonut tähden näköisen tosielämän robotin, eikä Schwarzenegger ole asiasta mielissään.

Schwarzenegger on nostanut Promobotia vastaan kanteen, jossa hän vaatii yritykseltä yli 10 miljoonan dollarin korvauksia. Kanteen mukaan tähti ei ole antanut yritykselle lupaa käyttää yhdennäköisyyttään luodessaan Android Robo-C -nimisen robotin.

Promobotin kerrotaan luvanneen lopettaa Android Robo-C:n käytön tähden asianajajan lähestyttyä heitä kieltomääräyksellä. Robotti oli kuitenkin senkin jälkeen esillä helmikuussa järjestetyillä New York Toy Fair -messuilla, uutisoi TMZ.