Britney Spears aikoo poistaa kuuluisan tatuointinsa – teetti kuvan exänsä kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britney Spears on jo jonkin aikaa aiheuttanut hämmennystä sisällöllä, jota hän on lisännyt sosiaaliseen mediaan. Poptähti sai taannoin erään näyttelijänkin ilmaisemaan huolensa popparin hyvinvoinnin puolesta. Nyt Spears kertoi faneilleen miettineensä vanhan tatuointinsa poistamista.

Britney Spears julkaisi itsestään kuvan, jossa nähdään hyvin hänen ranteessaan oleva tatuointi. Nainen tatuoi kaksi pinkkiä noppaa käteensä ollessaan vielä yhdessä entisen aviomiehensä Kevin Federlinen kanssa. Spears huomauttaa kuvatekstissään, että jumala ei heitä noppaa universumilla, minkä vuoksi hänenkin ehkä kannattaisi poistattaa noppatatuointi kädestään.

38-vuotias poptähti erosi Kevin Federlinen kanssa vuonna 2007. Britney Spears on joutunut maksamaan miehelle suuria summia kertakorvauksena eron jälkeen ja myös kuukausittaisina elatusmaksuina. Ero ei ole ollut helppo, minkä vuoksi nainen ei varmasti kaipaakaan suhteestaan jatkuvaa muistutusta kuvan muodossa ranteessaan.