Doutzen Kroes ikävöi lapsiaan – kertoo mallin työn vaikeasta puolesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -mallinakin toiminut huippumalli Doutzen Kroes on alkanut pitämään omaa videoblogia. Hän julkaisee videoiden muodossa omaa Doutzen Diaries -nimistä päiväkirjaa, jossa hän kertoo seuraajilleen omasta elämästään ja esittelee sen eri osa-alueita.

Nyt huippumalli avasi videolla sitä millaisia haasteita hän kokee mallin työssään. Naisen mielestä työmatkat ovat sekä siunaus että kirous. Doutzen Kroesilla ja hänen aviomiehellään Sunnery James Gorrénilla on kaksi yhteistä lasta Myllena Mae ja Phyllon Joy, minkä vuoksi perheestä erossa oleminen tuntuu naisesta pahalta.

Doutzen Kroes on kiitollinen saamastaan omasta ajasta ja upeista matkoista, jotka mallin työ mahdollistaa. Hän silti ikävöi perhettään ja lapsiaan niin paljon, että ei voi olla itkemättä matkojensa aikana miettiessään sitä miten paljon hän nauttisi ihanien kokemusten jakamisesta omien lastensa kanssa.

Nainen kertoo videolla, että hänellä on myös viha-rakkaussuhde FaceTime-videopuheluihin. Hän haluaa nähdä lapsensa ja jutella heille, mutta lapset ovat myös kertoneet, että äidin näkeminen puhelimen kautta saa heidät vain entistä surullisemmiksi silloin kun äiti on poissa.