Elizabeth Hurley kertoi kurviensa salaisuuden – yksi keino yli muiden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti hänen roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. 54-vuotias näyttelijä esittelee faneilleen usein hänen nuorekasta vartaloaan bikinikuvien muodossa. Nyt nainen on kertonut mikä hänen rintojensa salaisuus on.

Elizabeth Hurley kertoi Trinny Woodallin haastateltavana ollessaan, että hänen terhakkaan povensa salaisuus on se, että hän nukkuu aina rintaliivit yllään. Nainen paljasti myös sen, että toisinaan jopa roudarinteipistä on apua poven kohottajana.

Elizabeth Hurley kertoi, että mikään ei toimi etumuksen kanssa niin hyvin kuin roudarinteippi, kun asussa on todella avara kaula-aukko. Nainen neuvoo, että kaistale roudarinteippiä tulee asettaa suoraan rinnan alta ja vetää se sieltä rintojen yläpuolelle. Näin povi pysyy paikoillaan ja kohotettuina.