Britney Spears hämmentää ”meikittömällä” kuvallaan – fanit sivalsivat heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britney Spears on jo jonkin aikaa aiheuttanut hämmennystä sisällöllä, jota hän on lisännyt sosiaaliseen mediaan. Poptähti sai taannoin erään näyttelijänkin ilmaisemaan huolensa popparin hyvinvoinnin puolesta. Nyt Spears aiheutti ristiriitaisia tunteita erikoisella kuvalla, jossa hän kertoi poseeraavansa ilman meikkiä.

Britney Spears julkaisi hänestä kuvan, jossa naisella nähdään todella tumma silmämeikki, johon on luultavasti käytetty ainakin tummaa rajauskynää ja ripsiväriä. Tämän lisäksi tähdellä näyttäisi olevan myös huulipunaa. Kuvatekstissä poptähti kuitenkin kirjoittaa: ”Täysin meikittä, vain ripsiväriä ja isoäitini uimapuku”.

Fanit huomauttivat heti, että kuvassa tähdellä on meikkiä, minkä lisäksi ripsivärikin luokitellaan meikiksi. Moni on jälleen kerran kysellyt 38-vuotiaan Britneyn vointia kommenttikentässä ja näyttää olevan huolissaan siitä mitä naiselle tällä hetkellä todellisuudessa kuuluu.