Jackie Chanin huhuttiin olevan korona-karanteenissa – hulvaton seuraus faneilta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronaviruspelko on synnyttänyt myös runsain määrin siihen liittyviä internetissä leviäviä huhuja ja salaliittoteorioita. Niiden kohteeksi on joutunut muun muassa hongkongilainen näyttelijä Jackie Chan, jonka on väitetty joutuneen karanteeniin viruksen vuoksi.

Jackie Chanin itsensä mukaan huhut eivät kuitenkaan pidä paikkansa. Näyttelijä kertoo olevansa terve eikä häntä ole asetettu karanteeniin. Chan kuitenkin kiittää fanejaan huolenpidosta sekä rakkaudesta ja saamistaan lahjoista.

– Olen saanut erityisiä lahjoja faneilta ympäri maailmaa näinä vaikeina aikoina. Kiitos hengityssuojaimistanne. Otan huomaavaisuutenne ilolla vastaan! Olen pyytänyt avustajiani lahjoittamaan lahjanne niitä tarvitseville virallisten järjestöjen kautta, Chan kirjoitti verkkosivuillaan.