Mikko Leppilampi riemastui – fani tatuoi kasvot käsivarteensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi on tehnyt mittavan uran viihteen parissa, ja lähes jokaisella suomalaisella on joku muistikuva hänen roolitöistään. Toisilla tosin vahvempi kuin toisilla, ja nyt eräs mies on ollut niin vaikuttunut, että hän on tatuoinut Leppilammen kuvan käsivarteensa.

Mikko Leppilampi tapasi miehen ja ikuisti itsensä sekä tatuoinnin valokuvaan, jonka julkaisi sosiaalisessa mediassa. Samalla suosikkinäyttelijä kertoi tilanteen olleen hänelle hyvin poikkeuksellinen. Kuvassa vaikuttaa olevan vuonna 2012 ensi-iltansa saaneesta Härmä-elokuvasta, jossa hän esitti Eskon roolihahmoa.

– En olis koskaan uskonu kokevani sitä päivää, et joku tulee kertomaan tatuoineensa mun pärstän kehoonsa sen takia, että mun tekemä roolityö on merkannu sille niin paljon! Oon loputtoman otettu. Ja vielä todella hienosti toteutettu tatska, Mikko Leppilampi kirjoitti kuvansa yhteydessä.