Rebel Wilson rehkii kuntosalilla – esitteli treeninsä somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Rebel Wilson on tullut monille tunnetuksi hauskoista rooleistaan muun muassa Morsiusneidot ja The Hustle – Ammattihuijarit -elokuvissa. Hän on päättänyt, että vuodesta 2020 tulee terveellisen elämän vuosi, joka näyttääkin saaneen jo lupaavan alun.

Australialainen näyttelijä on alkanut tänä vuonna panostamaan entistä enemmän hyvinvointiin ja liikuntaan. Nainen täytti juuri 40 vuotta ja kertoikin nauttineensa hieman liikaa laadukasta syntymäpäiväkakkua. Senpä vuoksi nainen oli päättänyt käyttää nautitun ylimääräisen energian hyödykseen ja suunnata kuntosalille.

Näyttelijä julkaisi hänen tekemänsä treenin Instagram-kanavallaan. Videolla nähdään miten nainen harjoittelee vapaiden käsipainojen kanssa aluksi käsilihaksiaan. Sen jälkeen Rebel Wilson hakee vielä jumppapallon, jonka päällä hän tekee vatsalihasrutistuksia.