Vaaratilanne lentokoneessa – pulut pääsivät irti matkustamossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lentokoneisiin livahtaa toisinaan sisään niihin kuulumattomia eläimiä. Matkustamossa irrallaan pääsevät salamatkustajat voivat aiheuttaa odottamattomia tilanteita, kuten toisinaan GoAir-yhtiön koneessa.

GoAirin matkustajakoneen oli määrä nousta ilmaan Intian Ahmedabadin kentältä, määränpäänään Jaipur. Lähtö kuitenkin viivästyi matkustamossa ympäriinsä lentäneiden pulujen ansiosta. Näky ikuistettiin Twitterissä sittemmin levinneeksi videoksi.

Lintujen kerrottiin alun perin viivästyttäneen lähtöä 30 minuutilla. GoAirin edustajat ovat sittemmin korjanneet lentokoneen nousseen ilmaan ajallaan puluepsodista huolimatta. Kone tosin saapui Independent-lehden mukan määränpäähänsä siltikin puoli tuntia myöhässä.