Video: Henkilöauto murskautui junan alle – kuljettaja selvisi kuin ihmeen kaupalla

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Kovalla vauhdilla päälle ajava juna tekee useimmissa tapauksissa selvää jälkeä niin ajoneuvoista kuin ihmisistäkin. Taannoin Los Angelesissa todistettiin kuitenkin tapausta jossa onnettomuusauton kuljettaja selvisi hengenvaarallisesta tilanteesta kuin ihmeen kaupalla.

BMW-merkkisen henkilöauton kuljettaja oli yrittänyt ylittää rautatietä liian myöhään. Juna törmäsi autoon, murskaten sen ja työntäen ajoneuvon jäänteet metrien päähän. Tilanne ikuistui valvontakameran tallentamaksi videoksi.

Auton kuljettaja selvisi tilanteesta hengissä ja kärsi onnettomuudessa vain lievistä vammoista. Paikallisen poliisin mukaan onnettomuudessa olisi voinut käydä erittäin huonosti. Video julkaistiinkin muistutuksena varovaisuuden ja liikennelakien noudattamisen tärkeydestä rautateitä ylittäessä, uutisoi ABC7.

Päivitys: Auton merkki korjattu.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.