Ihmiset paljastivat uudenvuodenlupauksensa – rahaa, seksiä ja uuden oppimista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet tekevät vuoden vaihtumisen jälkeen uudenvuodenlupauksia, jotka koskevat esimerkiksi terveellisempien ruokailutottumusten oppimista tai kuntoilun aloittamista. Moni haluaa pitää oman lupauksensa salassa, mutta sen ääneen sanominen yleensä kuitenkin parantaa mahdollisuuksia pitää lupaus.

Nyt Cut-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa haastateltiin sataa ihmistä pian vuodenvaihteen jälkeen. Videolla ihmiset paljastavat uudenvuodenlupauksensa. Osa lupauksista koski pieniä päivittäisia asioita kuten veden juomisen lisäämistä, mutta osa vaatiikin hieman enemmän sitoutumista ja pitkäjänteisyyttä onnistuakseen.

Ihmiset haluavat haastattelujen perusteella olla järjestelmällisiä ja hallita elämäänsä paremmin. Tämän lisäksi he haluavat säästää rahaa, laihtua, kuntoilla ja oppia uusia taitoja kuten tanssimista ja pianon soittoa.