Supermalli Romee Strijd löydettiin jo 13-vuotiaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni mallin urasta haaveileva nuori nainen tai vielä teini-ikäinen tyttö voi vierailla mallitoimistoissa ja yrittää kysellä heiltä töitä. Usein suurimmiksi nimiksi alalla nousseet huippumallit on kuitenkin löydetty agenttien toimesta esimerkiksi kesken vaateostosten.

Nyt supermalli Romee Strijd kertoo omassa videoblogissaan miten hänen uransa mallina alkoi. Nainen oli 13-vuotias kun hän oli ostoksilla Amsterdamissa äitinsä kanssa. Häntä oli lähestytty vaatekaupassa ja häneltä oli kysytty haluaisiko hän malliksi. Tyttö oli heti ensimmäisenä vastannut kysymykseen kieltävästi. Vuoden kuluttua kyseinen ammatti oli kuitenkin alkanut kiinnostamaan häntä.

14-vuotiaana tyttö kävi äitinsä kanssa eri mainostoimistoissa vierailuilla ja he saivat itse valita kiinnostuneista Romeelle parhaimman edustajan. Romee pääsi nopeasti kävelemään suurten muotitalojen näytöslavoille. Hän on kuitenkin sitä mieltä, että ala on liian raadollinen teini-ikäiselle tytölle. Lapsena ei pysty vielä erottamaan omaa ulkonäköään omasta minästään, minkä vuoksi jokaisen torjumisen ottaa todella henkilökohtaisesti ja se voi olla kehittyvälle ja kasvavalle nuorelle liian suuri kolaus.