Pamela Anderson kommentoi viidettä avioliittoaan: ”Et koskaan kadu, että vastasit kyllä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Baywatch-tähti Pamela Anderson meni taannoin salaa naimisiin elokuvatuottaja Jon Petersin kanssa. Pariskunta seurusteli lyhyen aikaa 30 vuotta sitten. Tällöin mies kosi Andersonia, mutta nainen ei ollut vielä valmis menemään hänen kanssaan naimisiin.

Pariskunta löysi toisensa vuosikymmenten jälkeen ja aloitti seurustelun uudestaan. 52-vuotias Anderson ja 74-vuotias Peters vihittiin Malibussa kun mies sai viimein myöntävän vastauksen kosintaan kaikkien näiden vuosien jälkeen. Avioliitto kesti kuitenkin vain 12 päivää, kunnes päättyi avioeroon.

Mies oli tullut vihkimisen jälkeen katumapäälle ja ilmoittanut tähdelle pelkällä tekstiviestillä haluavansa erota. Peters oli järkyttynyt heidän suhteensa saamasta mediahuomiosta, minkä myötä hän oli tajunnut haluavansa 74-vuotiaana elää rauhallisempaa elämää.

Nyt Pamelan somearkistosta on lähtenyt leviämään verkossa päivitys, jonka hän teki avioliiton ollessa vielä parhaimmillaan. Siinä hän kommentoi salahäitään. ”Et koskaan kadu sitä, että sanoit kyllä”, kaunotar pohtii kuvatekstissään. Anderson onkin vastannut myöntävästi jo useampaan kosintaan, sillä kyseessä on naisen viides avioliitto. Kuudes lienee vuorossa hyvin pian.