Somevaikuttajat kertovat työstään – tämän ihmiset haluavat aina tietää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagramin suosio on mahdollistanut sen, että kauniita ja inspiroivia kuvia jakavat ihmiset ovat onnistuneet luomaan sovellukseen perustamastaan profiilista itselleen työpaikan. Säännöllistä tuloa saadaan yhteistöiden avulla kun somejulkkikset suosittelevat seuraajilleen jotakin tuotetta tai palvelua.

Instagramissa säännöllisesti rahallisia yhteistöitä tekeviä ihmisiä kutsutaan nimellä somevaikuttajat, koska he voivat vaikuttaa omilla kanavillaan seuraajiensa ostokäyttäytymiseen ja heidän elämäntapoihinsa. Nyt kolme somevaikuttajaa kertoivat omasta työstään As/Is -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla.

Ihmisiä kiinnostaa tietää kuka vaikuttajien upeat valokuvat ottaa ja miten he saavat tuloa omalla kanavallaan. Naiset kertovat myös erikoisimmista yksityisviesteistä, joita heille on lähetetty ja paljastavat mitä mieltä heidän perheensä on naisten epätavallisista ammateista. Moni ei taida tietää, että hyvien kuvien ottamiseen nähdään yllättävän paljon vaivaa.