Victoria’s Secret -enkeleiden kuntokisan häviäjälle hyytävä haaste

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Romee Strijd ja Karlie Kloss kuuluvat Victoria’s Secret -alusvaatemerkin tunnetuimpien mallien joukkoon. Alusvaatemalleina kaunottarien tulee jatkuvasti pitää hyvää huolta heidän kehostaan, minkä vuoksi kova treenaaminen ei olekaan naisille vierasta.

Nyt hauskalla YouTube-videolla nähdään miten kaunottaret ottavat mittaa toisistaan leikkisän kuntotestin avulla. Romee Strijd on antanut kunto-ohjaajalleen tehtäväksi laatia kuntotestin, jossa mitataan sekä kestävyyttä, voimaa että tarkkuutta.

Romee Strijd kutsui Karlie Klossin lisäksi kilpailuun toimittajana ja kirjailijana työskentelevän Derek Blasbergin. Blasberg ei kuntoile niin säännöllisesti kuin naiset, mutta miehenä hänellä on pieni etulyöntiasema voimaa vaativissa lajeissa.

Kuntotestin häviäjä joutuu kärsimään yhden minuutin ajan jääkylvyssä. Hetken ajan näytti jo siltä, että itse kilpailun keksijä häviää jokaisen lajin. Tarkkuutta vaativissa tehtävissä Romee Strijd loisti, mutta se ei kuitenkaan onnistunut pelastamaan kaunotarta hyiseltä jääkylvyltä.