14-vuotias fani yllätti Anne-Marien – tytön laulu sai poptähden mykistymään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvistä kappaleista ja soittolistojen kärkeen nousseista hiteistä alkaa aina pienen hetken kuluttua ilmestymään erilaisia versioita. Nykyään monet versiot julkaistaan omina kappaleinaan jo Spotifyssakin, mutta niiden ensisijainen kehto on kuitenkin edelleen YouTubessa.

Glamour Magazine -lehti julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa laulajatähti Anne-Marie kuuntelee ja katselee videoita, joissa ihmiset versioivat hänen tunnetuimpia kappaleitaan. Kappaleita esittävät sekä lapset että aikuiset, ja jokainen versio näyttäisi tekevän laulajatähteen todella suuren vaikutuksen.

Fanit versioivat muun muassa hitit 2002, Friends ja Perfect To Me. Laulaja vaikuttui hyvin paljon jo ensimmäisestä kuulemastaan versiosta kun 14-vuotias tyttö lauloi hänen kappalettaan. Anne-Marie ihmetteli sitä miten vaivattomasti nuori tyttö pystyi laulamaan kappaleen korkeimmatkin nuotit.