Jared Leto hengenvaarassa kiipeillessään: ”Melkein kuolin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Jared Leto on paljastanut joutuneensa hengenvaaralliseen tilanteeseen. Tähden mukaan hän oli vaarassa kuolla harrastaessaan vuorikiipeilyä Yhdysvaltojen Red Rockin kanjonissa.

Leto kertoo pudonneensa kalliolta kiipeillessään Alex Honnoldin kanssa. Kun näyttelijä katsoi ylöspäin huomasi hän turvaköytensä olevan katkeamaisillaan ja oli hetken aikaa luullut putoavansa 180 metrin korkeudesta varmaan kuolemaan. Leto ja ammattilaiskiipeilijä Honnold kuitenkin selvisivät tilanteesta säikähdyksellä.

– Se oli outo tilanne, en tuntenut niinkään pelkoa vaan suhtauduin siihen viileästi ja vähän melankolisesti. Adrenaliini iski vasta myöhemmin päästessäni takaisin kalliolle. Me kuitenkin selvisimme hengissä, Leto kuvaili tilannetta Instagramissa.

 

https://www.instagram.com/p/B9ZomdXnqV1/?utm_source=ig_embed