Nyt oli tiukka bilemekko – somekaunotar ahtoi kurvinsa niukkaan asuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Blac Chyna tuli tunnetuksi seurusteltuaan Kardashianien klaaniin kuuluneen Robin kanssa. He saivat oman televisio-ohjelman ja lopulta myös yhteisen lapsen. Eron jälkeen kaikki parin väliset asiat on hoidettu oikeusteitse, ja oikeusjutut jatkuvat yhä edelleen.

View this post on Instagram

Sometimes your joy is the source of your smile. @lashedcosmetics

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Nyt Chyna on säväyttänyt sosiaalisessa mediassa julkaisemalla itsestään kuvasarjan, jossa hän on ahtanut kurvikkaan vartalonsa tiukkaan keltaiseen bilemekkoon. Hänen uhkea povensa pääseekin tässä asussa oikeuksiinsa, kuten somejulkkis on tarkoittanutkin.

Äskettäin oikeus tuomitsi hänet maksamaan 72 000 euroa vuokraisännälleen. Hän on riidellyt ja katkaissut välit äitiinsä, kampaajiinsa, lastensa isiin ja nyt jopa entiseen vuokranantajaansa. Blac Chyna jätti vuokrat maksamatta. Kohumalli vuokrasi kuuden makuuhuoneen asuntoa Studio Citysta, Los Angelesista. Asunnon vuokra oli 16.000 dollaria kuukaudessa. Sopimus oli tehty 31. maaliskuuta 2019 saakka, mutta Chyna muutti kiinteistöstä jo marraskuussa 2018. Hän lopetti tällöin myös vuokrien maksamisen.

View this post on Instagram

Heyyyy, Ms. Chyna @fashionnova #brandambassador

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on