Dua Lipa seksikkäällä kuntoiluvideolla – ohjasi aerobic-tunnin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dua Lipa nousi pari vuotta sitten kansainväliseksi supertähdeksi hiteillään Scared to Be Lonely ja New Rules. 24-vuotias laulaja ja lauluntekijä julkaisi juuri Physical-nimisen singlen, joka oli naisen toinen julkaisu tulevalta Future Nostalgia -nimiseltä albumilta.

Dua Lipa on Future Nostalgia -albumiaan tehdessä inspiroitunut omista suosikkiyhtyeistään ja musiikista, joka on häntä koskettanut eniten lapsena ja teini-ikäisenä. Nyt nainen julkaisi hauskan kuntoiluvideon, jonka avulla katsojat voivat tanssia hänen kanssaan Physical-kappaleen tahtiin.

Kuntoiluvideo muistuttaa vanhaa aerobic-videota, jonka avulla ihmiset pystyivät kuntoilemaan omissa olohuoneissaan. Videolla artisti opettaa katsojalle helpon tanssikoreografian hänen omien tanssijoidensa kanssa.