Fitnessmalli julkaisi kuvat somessa: ”Selluliitti on normaalia”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media lisää tutkitusti nuorten paineita oman ulkonäkönsä suhteen ja voi aiheuttaa jopa masennusta. Fitnessmalli ja bikinisuunnittelija Karina Irbyä ärsyttää etenkin se, että Instagramissa nähdyt kuvat vaikuttavat seuraajien itsetuntoon negatiivisesti.

Sen vuoksi Irby pitääkin omalla kanavallaan huolen aina siitä, että hän herättelee aika ajoin fanejaan ja muistuttaa miltä hän näyttää kun hän ei jännitä vatsaansa ja poseeraa. Nyt Karina Irby on julkaissut hyvin havainnollistavan videon itsestään ja hänen omasta takapuolestaan. Videolla nainen vuorotellen rentouttaa pakaransa ja jännittää niitä esitelläkseen selluliittiaan. Katso kuvat tästä.

Kuvatekstissään kaunotar pyytää jokaista seuraajaansa auttamaan häntä tämän näyn normalisoimisessa. Nainen kertoi, että hän saa joka päivä viestejä naisilta, jotka tuomitsevat itseään selluliitin vuoksi. Karina Irby haluaa muistuttaa ihmisiä siitä, että selluliitti ei ole murehtimisen arvoinen asia. Sen sijaan se on täysin normaali asia, joka koskettaa jopa huippumalleja.