Meghan Trainor hulvattomassa laulukisassa – näin selvisi Selena Gomezin kappaleesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keskusteluohjelman juontaja Jimmy Fallon haastaa hänen vieraakseen saapuneet supertähdet aina erilaisiin peleihin ja leikkeihin. Fallonin vieraana tähdet voivat joutua arvailemaan yllätyslaatikoiden sisältöä, syömään jotakin tai laulamaan yllättäviä lauluja.

Tällä kerralla mies on saanut vieraakseen Meghan Trainorin. Amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä Meghan Trainor tunnetaan muun muassa hänen All About That Bass ja Me Too -hiteistään. Nyt 26-vuotias tähti pääsi esittelemään laulun lahjojaan erilaisten musiikkityylien parissa.

Hauskassa leikissä juontaja ja laulaja esittävät vuorotellen eri artistien kappaleita. He saavat myös joka kerta heille erikseen arvotun musiikkityylin, jota mukaillen heidän tulee laulaa tunnettuja kappaleita. Trainor oli leikissä täysillä mukana ja lauloi muun muassa Selena Gomezin herkän balladin menevän elektronisen tanssimusiikin mukaisesti.