Mischa Bartonille potkut hittisarjasta – oli liian tylsä televisioon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen realitysarja The Hills palasi viime vuonna televisioon. Los Angelesissa asuvista nuorista aikuisista kertova sarja päättyi aikoinaan vuonna 2010 kuudenteen tuotantokauteen, joka muistetaan etenkin Lauren Conradin ja Heidi Prattin myrskyisästä ystävyyssuhteesta. Viime vuonna The Hills sarja teki kuitenkin paluun uudistetulla näyttelijäkaartilla.

Jo lapsena näyttelijän uransa aloittanut Mischa Barton oli yksi tähdistä, joiden elämää katsojat pääsivät uudella The Hills: New Beginnings -tuotantokaudella seuraamaan. Daily Mail -sivuston mukaan Barton ei kuitenkaan palaa toiselle kaudelle. Naisen elämä oli huhujen mukaan tuottajien mielestä liian tylsää eikä kiinnostanut katsojia.

Mischa Barton on korvattu US Weekly -sivuston mukaan uudella kaudella hänen ystävällään Caroline D’Amorella. Uutisen nähtyään Barton jakoi otsikosta kuvan katkerana ja kirjoitti, että Caroline syömässä pizzaa on todella tylsää katsottavaa. Tähän Caroline D’Amore vastasi omalla Instagram-kanavallaan toteamalla, että hänen pizzansa myynti oli noussut. Hän myös kirjoitti Mischalle, että kunnon naiset eivät kiusaa toisiaan.