Pia Lamberg uimaan iltapuvussa – kuvakulma miesten mieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo vuosien ajan näyttävää malliuraa rapakon takana Yhdysvalloissa. Kansainvälistä läpimurtoa vielä odottava Lamberg nähdään kuitenkin ajoittain upeissa poseerauksissa hänen omilla sosiaalisen median kanavillaan.

View this post on Instagram

Photo @thomaslouvagny

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

Taannoinen Miss Suomi nähdään nyt upeissa mallikuvissa esimerkiksi esittelemässä täydellistä vartaloaan bikineissä sekä hieman poikkeavassa otoksessa, jossa hän on pulahtanut uima-altaaseen vaaleanruskeassa iltapuvussa.

View this post on Instagram

🌊

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

Miss Suomi 2011 Pia Lamberg aiheutti aikoinaan kohun luopumalla missikruunusta kesken missivuoden, jolloin ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi peri missikruunun. Sittemmin Lamberg ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan aktiivisesti.