Walking Dead -sarjassa zombia näytellyt mies vangittiin – puri fania

Ohhoh! · Tim Isokivi

The Walking Dead -sarjassa näytelleelle Michael Mundylle vaikuttaa jääneen rooli pahimman kerran päälle. Zombia televisiossa esittänyt mies on päätynyt vankilaan purtuaan faniaan.

Mundy oli tavannut 41-vuotiaan Beverly Jacksonin fanitapaamisesa Liverpoolissa. Kaksikko jatkoi yhteyden pitämistä ja tapasi myöhemmin useita kertoja. Vuonna 2018 tapaamiskertojen lisääntyessä väkivaltaiseksi muuttunut Mundy hyökkäsi Jacksonin kimppuun saksalaisessa hotellissa, lyöden, potkien ja purren häntä käteen sekä selkään.

Mundy tuomittiin viime marraskuussa teostaan vankeusrangaistukseen, minkä lisäksi hänet määrättiin olemaan pitämättä yhteyttä Jacksoniin. Mies kuitenkin rikkoi lähestymiskieltoa pian vapautumisensa jälkeen. Sen ansiosta mies on jälleen palannut vankilaan, uutisoi The Sun.