Billie Eilish riisui keikallaan – lähetti tärkeän viestin faneilleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Billie Eilish tunnetaan tähtenä, joka viihtyy julkisuudessa yleensä löysissä ja vartaloa paljastamattomissa vaatteissa. Nyt hän on kuitenkin yllättänyt faninsa riisuttuaan paitansa lähettääkseen tärkeän viestin.

Miamissa esiintyneen Eilishin keikalla nähtiin video, jossa hän riisuu vaatteitaan ja laskeutuu tumman veden alle. Videolla tähti avautui ihmisten tavasta tehdä johtopäätöksiä hänestä pukeutumisensa perusteella ja kehotti kuulijoita olemaan arvostelematta ihmisiä heidän kokonsa vuoksi.

– Keho jossa synnyin, eikö se ole mitä haluatte? Jos pukeudun mukavasti, en ole nainen. Jos riisuudun, olen lutka. Ette ole nähneet vartalonani mutta silti arvostelette sitä ja arvostelette sen vuoksi minua. Miksi?, Eilish kertoi videolla.

Billie Eilish on Huffpost-lehden mukaan aikaisemmin kertonut kärsineensä omaan vartaloonsa liittyvästä häpeästä, joka johti masennukseen. Löysiä vaatteita suosiva tähti ei kuitenkaan halua, että hänen tyyliääm käytetään lyömäaseena paljastavampia vaatteita käyttäviä naisia kohtaan.