Cindy Crawfordin mallitytär bikineissä – asu ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawford on jo jättänyt taakseen aktiiviuransa supermallina, mutta hänen paikkansa lunasti saman tien hänen kaunis tyttärensä Kaia Gerber. Tyttärestä on muodostunut nopeasti yksi mallimaailman kuumimmista nimistä niin catwalkeilla kuin lehtien sivuillakin.

View this post on Instagram

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

18-vuotias Kaia Gerber poseeraa nyt somekuvassaan niukoissa bikineissä. Kaia joutui taannoin yllättäen raskaushuhujen keskiöön, koska hän luki somekuvassa vanhemmuuteen liittyvää kirjaa. Mitä ilmeisimmin hän ei kuitenkaan ollut raskaana, sillä Kaia nähtiin sittemmin keikistelemässä kameran edessä yhdessä ystävänsä kanssa etumustaan puristellen.

View this post on Instagram

backstage ysl 🖤 @micarganaraz @anthonyvaccarello

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Kaia Gerber seurusteli aiemmin parin kuukauden ajan koomikko Pete Davidsonin kanssa. Pariskunta päätti kuitenkin pitää suhteessaan taukoa Pete Davidsonin hakeutuessa hoitolaitokseen mielenterveydellisten ongelmiensa vuoksi.