Lotta Kaijärvi bikineissä somessa – tässäkö uusi supermalli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman supermallien joukossa ei ole vielä koskaan nähty suomalaista kaunotarta, mutta sen tapahtuminen lienee vain ajan kysymys. Eräs sinne kovasti parhaillaan pyrkivistä on Brand-mallitoimiston kaunotar Lotta Kaijärvi, joka on saanut viime aikoina hyvin jalkaa mallimaailman ovien väliin.

Tällä kertaa suomalainen mallikaunotar nähdään esittelemässä upeaa bikinivartaloaan vessassa peilin edessä ikuistetussa kuvassa. Niukat leopardikuvioiset bikini pääsevät hyvin oikeuksiinsa. Toisessa kuvassa Lotta nähdään nauttimassa lomasta auringossa makoillen.

View this post on Instagram

Pus pus mama🥰

A post shared by LOTTA MAYBELAKE (@lottamaybelake) on

Taannoin Lotta esitteli miten mennään avantoon, ja se oli hänen someseuraajilleen eksoottinen näky. Lisäksi Lotta Kaijärven nimi tulee esiin lukuisten kansainvälisten mallitoimistojen listauksissa, joten hänessä voi hyvinkin olla aineksia maailman arvostetuimpaan joukkoon. Lotta on aktiivinen myös Instagramissa, jossa hänen kuviaan seuraa jo yli 20.000 ihmistä.