JVG joutui perumaan areenakiertueensa koronaviruksen takia: ”Tosi surullinen tilanne, harmittaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa parhaillaan nopeasti leviävä koronavirus sai tänään aikaan sen, että viranomaiset kielsivät koko maassa yli 500 ihmisen tilaisuudet toukokuun loppuun saakka. Se tarkoittaa myös lukuisten suurten konserttien peruuntumista, joten menetykset ovat valtaisat koko viihdealalla ja myös artisteille itselleen.

Eräs tänään suru-uutisen faneilleen kertoneista on supersuosittu JVG, joka joutui tänään perumaan kokonaisen kiertueensa koronaviruksen vuoksi. Massiivisen areenakiertueen siirtäminen toiseen ajankohtaan ei ollut sen suuresta koosta johtuen mahdollista, joten ainoa vaihtoehto oli perua koko kiertue.

– Tää on tosi surullinen tilanne, harmittaa. Mut tälle ei kukaan voi mitään, ja terveysasiat on otettava vakavasti. Toivottavasti nähdään kuitenkin kesän keikoilla, Jare ja VilleGalle kertoivat sosiaalisessa mediassa.