Katy Perry kertoi odotusajan mieliteoistaan – kantaa tulista kastiketta käsilaukussaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry on paljastanut odottavansa perheenlisäystä tuoreella Never Worn White -musiikkivideollaan. Paljastus tapahtuu videon lopussa, jolloin nainen esittelee kaunista raskausvatsaansa sivuprofiilista.

Katy Perry kertoi Instagram-livessä, että salaisuutta oli todella vaikeaa pitää näin kauan. Hän on aina halunnut perheen ja tiennyt, että hänestä tulee äiti. Katy Perry kertoi odottavansa kesää todella innoissaan ja sitä, että hän pääsee synnyttämään esikoisensa.

Poptähti mutusteli koko livelähetyksen ajan kuivattua mangoa, joka näyttää olevan yksi suurimmista herkuista naiselle tällä hetkellä. Katy Perry myös paljasti, että hän himoitsee tällä hetkellä Tabasco-kastiketta, minkä vuoksi hän kantaakin sitä aina käsilaukussaan. Naudanlihaa laulaja ei ole pystynyt nyt raskaana ollessaan kuitenkaan sietämään.