Ruuvit löysällä -sketsikomedia tekee paluun – fanit riemastuivat uutisesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen sketsisarja Fast Show nauratti suomalaisyleisöäkin Ruuvit löysällä -nimellä 90-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa. Nyt sketsikomedia on tekemässä paluun televisioruutuihin.

Muun muassa Johnny Deppin fanittama Fast Show palaa ruutuihin The Fast Show: Just a Load of Blooming Catchphrases -erikoisjakson muodossa. Siinä uppoudutaan The Guardian -lehden mukaan sarjan historiaan ja perintöön suosikkihahmojen haastattelujen muodossa.

Vuosina 1994-1999 Iso-Britannian BBC-kanavalla esitetyn Fast Show -sarjan rooleissa nähtiin Paul Whitehouse, John Thomson, Arabella Weir, Mark Williams, Charlie Higson ja Simon Day. Sarjan ikimuistoisia hahmoja olivat muun muassa Chanel 9 -kanavan uutistoimitus, autokauppias Swiss Toni, epäonninen Alf ja jaaritteleva jalkapallokommentaattori Ron Manager.