NBA-kausi keskeytetty – tähtipelaajalla todettu koronavirus

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronaviruksen leviäminen vaikuttaa jo merkittävästi erilaisten urheilu- ja musiikkitapahtumien järjestämiseen. Nyt Yhdysvalloissa on keskeytetty koko koripallosarja NBA:n meneillään oleva kausi.

NBA-kauden keskeytys johtuu Utah Jazz -joukkueen pelaajalla todetusta koronaviruksesta. NBA ei ole paljastanut koripalloilijan nimeä, mutta New York Times -lehden mukaan kyseessä oli Rudy Gobert. Positiivinen virustesti johti Jazzin ja Oklahoma City Thunderin välisen ottelun perumiseen vain vähän ennen sen suunniteltua alkua.

Toistaiseksi ei ole selvillä, kuinka kauan kauden keskeyttäminen tulee jatkumaan. NBA tulee päättämään tauon aikana mitkä ovat sen seuraavat askeleet koronavirusepidemiaan liittyen, sarjan tiedotteessa kerrottiin.

 

View this post on Instagram

#ontothenextone

A post shared by Rudy Gobert (@rudygobert27) on