Anna Puun konserttisalikiertue peruttu: ”Mulla on eräänlainen vastuu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koronaviruksen vaikutukset ovat iskeneet rajusti viihdealaan, jossa lukemattomia konsertteja ja muita yleisötapahtumia on jouduttu perumaan. Nyt myös Anna Puu ilmoittaa, että hänen Heartbreak Hotel -konserttisalikiertueensa siirtyy loppuvuoteen.

Syynä siirtymiseen on hallituksen suositus, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Osa Anna Puun kiertueen keikoista olisi ollut tätä hieman pienemmissä paikoissa, mutta suurin osa tätä suuremmissa. Anna Puun kiertue on siksi nyt päätetty perua kokonaisuudessaan tältä keväältä ja siirtää se loppuvuoteen. Korvaavat päivämäärät ovat jo työn alla ja jo ostetut liput käyvät niihin sellaisinaan.

– Siellä me oltiin bändin ja tekniikan kanssa Hyvinkääsalissa, kaikki kamat ja lavasteet pystyssä. Huomenna starttaisi kauan odotettu ja treenattu Heartbreak Hotel – kiertue. Uutiset naapurimaiden koronatilanteesta on pitkin viikkoa nostanut hikikarpaloita otsalle ja tänään sitten kävi juuri niin kuin pelkäsin: annettiin suositus yleisötilaisuuksien peruuttamiselle, Anna Puu kirjoittaa Instagramissa.

– Sitten pysähdyin miettimään. Mikä on toistaiseksi ainut todettu keino, jolla koronavirustartuntoja saa vähennettyä? Meillä on vielä mahdollisuus toimia kun homma ei ole totaalisesti räjähtänyt käsiin, eikä se silloin voi olla kiinni siitä onko paikalla 450 vai 500 henkilöä. On parempi ylireagoida kuin ei reagoida ollenkaan. Koen, että mulla on eräänlainen vastuu.