Demi Rose yläosattomissa – vain henkselit intiimipaikkojen peittona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alppien talvisissa olosuhteissa on tapana pukeutua lämpimästi. Brititläinen malli ja seurapiiritähti luottaa kuitenkin paljastavaan tyyliinsä jopa lumen keskellä. Demi Rose on tarjonnut Instagramissa jälleen silmänruokaa faneilleen.

Ranskan alpeilla kuvaussessioita varten vieraillut tähti poseerasi kameralle yläosattomissa, peittäen intiimit kohdat vain henkseleillä, joten intiimien ruumiinosien paljastuminen oli vain millimetreistä kiinni.

Aivan kaikissa viimeaikaisissa otoksissaan Rosea 24-vuotiasta Rosea ei nähdä yhtä talvisissa olosuhteissa. Hän jakoi taannoin myös perinteisemmän poseerauskuvan, jossa hän esiintyy bikineissä etelän lämmössä.

View this post on Instagram

l'art subtil de ne pas se soucier

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on