Kodittomasta labradorinnoutajasta viraalitähti – hammashymy sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Löytöeläintalot ovat täynnä syystä tai toisesta hylättyjä lemmikkejä jotka kaipaavat uutta kotia. Nyt yksi labradorinnoutaja on keksinyt hauskan tavan saada potentiaalisten uusien omistajien huomion.

Labradorinnoutaja Burreaux ja sen sisarukset Joe ja O pelastettiin Louisianassa sijaitsevaan eläinsuojaan lopettamisuhan alta. Koirilla todettiin niiden henkeä uhannut parvovirus josta eläimet ovat sittemmin parantuneet. Joe sai uuden kodin, mutta O ja Burreaux jäivät asumaan eläinsuojaan.

Burreaux keksi onnekseen keinon saada huomion itseensä. Se alkoi ikään kuin hymyillä Humane Society of Northwest Louisiana -eläinsuojan työntekijöille ja vieraille, sulattaen heidän sydämet. Hammashymynsä ansiosta Burreauxista tuli lopulta viraalitähti joka on Huffpost-sivuston mukaan sittemmin löytänyt uuden kodin.

 

Publiée par Humane Society of Northwest Louisiana sur Samedi 22 février 2020

Burreaux begging for attention 😬❤Oh and this smiler still needs a homeMore information and an adoption application on hsnwla.com

Publiée par Humane Society of Northwest Louisiana sur Samedi 22 février 2020