Stailaajan vinkit – näin näytät pidemmältä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Asuvalinnoilla pystyy vaikuttamaan paljon siihen miten pitkältä, hoikalta tai kurvikkaalta ihminen näyttää. Nyt Bethany-niminen ammattistailaaja päätti kertoa parhaat vinkkinsä lyhyille naisille, jotka haluavat näyttää asuvalintojensa myötä pidemmiltä.

Bethany on itse 157-senttimetrinen, minkä vuoksi hän on tottunut pukeutumaan niin, että asut tuovat hänelle lisää pituutta. Ensimmäiseksi nainen neuvoo pukeutumaan vain yhteen väriin. Mikäli mahdollista, värin tulisi olla musta, koska musta väri hoikistaa.

Korolliset kengät lisäävät konkreettisesti pituutta, minkä vuoksi korot ovat aina hyödylliset asuvalinnassa. Mekon kanssa vyö tulee asettaa hieman omaa vyötäröä ylemmäksi, jolloin jalat näyttävät pidemmiltä. Myös poolokaulus lisää pituuden illuusiota ja saa kaulan näyttämään pidemmältä.