Huippumallin kauneudenhoitoniksit – näillä saat ihon hehkumaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen mallikaunotar Emily DiDonato on tullut tutuksi muun muassa Victoria’s Secretin alusvaatemallina ja Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. 28-vuotias DiDonato näyttää nyt tuoreimmalla videollaan miten hän pitää omasta ulkonäöstään huolta.

Emily Didonato esittelee videolla kaikki niksit ja metodit, joiden avulla hänen ihonsa pysyy hehkuvana. Kauneudenhoidon kulmakivinä ovat erilaiset seerumit ja naamiot, joita nainen suosittelee käyttämään etenkin iltaisin ennen nukkumaan menemistä, koska yön aikana iho keskittyy korjaamaan itseään ja tarvitsee kaiken avun siihen.

Malli korostaa myös sitä miten tärkeää on antaa ihon hengittää. Sen vuoksi hän pyrkii pesemään aina heti kuvausten jälkeen meikin pois ja vapaapäivinään meikkaamaan itse hieman kevyemmin. Meikit kasvoilla ei saa koskaan mennä mallin mukaan nukkumaan.

Mallit tekevät töitä ulkonäöllään, minkä vuoksi kauneudenhoito, liikkuminen ja terveellinen ruokavalio ovatkin suuri osa heidän työnkuvaansa. Tästä syystä moni kuunteleekin tarkasti huippumallien antamia vinkkejä, koska he ovat ammattilaisia esimerkiksi meikkaamisessa ja ihonhoidossa.