Prinsessa Beatricen satuhäät kutistuivat jälleen – vastaanotto järjestetään teltassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuningatar Elisabetin pojan, eli prinssi Andrew’n skandaali on vaikuttanut koko hoviin. Eniten näreissään on Andrew’n tytär prinsessa Beatrice, joka avioituu toukokuussa. Nyt hänen majesteettiset häät ovat kutistuneet puutarhajuhlaksi.

Prinsessa Beatrice ja Edoardo Mapelli Mozzi avioituvat 29. toukokuuta 2020. Hovi antoi vihkimisestä viimeinkin virallisen tiedotteen, joka on siirtynyt monta kertaa erilaisten skandaalien vuoksi. Yhdistyneen kuningaskunnan virallisen Instagram-kanavan mukaan juhlat vietetään Buckinghamin palatsin puutarhassa.

Tilaisuuden luonne on yksityinen, eikä sitä televisioida. Kuninkaallisia häitä on vietetty perinteisesti palatsissa, joten puutarhajuhla on vaatimaton normeihin verrattuna. Alueelle pystytetään juhlateltta.