Demi Rose otti aurinkoa alastomana – ystävänsä kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alppien talvisissa olosuhteissa on tapana pukeutua lämpimästi. Brititläinen malli ja seurapiiritähti luottaa kuitenkin paljastavaan tyyliinsä jopa lumen keskellä. Demi Rose tarjoaa usein faneilleen silmänruokaa Instagramissa, ja niin on tapahtunut jälleen kerran.

View this post on Instagram

Tourist 🖤 @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Poikkeuksellisen kurvikas kaunotar on nähty viime aikoina niin yläosattomissa kuin lähes alastomanakin, mutta tällä kertaa Demi on kuitenkin rohkaistunut ja riisunut kaikki vaatteensa. Hänet nähdään nimittäin Instagram-kuvassaan nauttimassa auringonpaisteesta divaanilla täysin alastomana. Ja vieressä lekotteleva ystävä on samassa asussa. Kuvatekstin mukaan molemmat ovat karanteenissa. Katso rohkea kuva tästä.

View this post on Instagram

Sun kisses 🥰 @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on